De Jaguar Eyewear herfst/winter collectie 2016

Excelleren in het ontwerpen en de innovatieve verbinding van design en materialen zijn geen toeval en zijn het fundament van de JAGUAR Eyewear collectie.

In een individuele en sportieve stijl van de kaders opvallen met opvallende en mannelijke gegevens die zijn ontworpen om te reflecteren naar de auto’s.

Best Performance (mod. 33817)
Geïnspireerd door de ontwerpen van de auto, hun geavanceerde technologie en uitzonderlijke luxe van deze expressieve JAGUAR monturen zorgt voor een reeks nieuwe maatstaven van
meningsuiting. Ze zijn van perfect resultaat van een nauwe samenwerking met de JAGUAR. Er zijn drie kleurvarianten verkrijgbaar: donkergrijs/petrol (kl. 1067), donkerblauw/oranje (kl. 3100) en
zwart/zilver (kl. 6100).

De perfecte compagnon (mod. 31508)
De ideale compagnon voor een actieve levensstijl: JAGUAR mannenmonturen gemaakt van acetaat met moderne kleuraccenten in het lichtgroen. Vier kleurvarianten beschikbaar: donkerblauw/oranje (kl. 4150), bruin havanna/blauw (kl. 4245), zwart/groen (col. 4246) en zwart/rood (kl. 6852).

Opvallend en sportief (mod. 33583)
Elk kader van deze opvallende en sportieve JAGUAR collectie combineert een buitengewoon design met een geavanceerde technologie en een elegante luxe. Dit montuur is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart/rood (kl.1068), donkergrijs/zwart (col. 1069), zwart/groen (col. 1070) en grijs/blauw (col. 1071).

Jaguar:
“Een Jaguar is meer dan een perfecte machine!!!”. Een quote uit de nieuwste campagne van JAGUAR : “Wij hebben er altijd in geloofd: het ontwerpen en bouwen van een auto is bijna zoals het maken van een levend wezen “.

Het bedrijf is opgericht in 1922 en is wereldwijd bekend om het ontwikkelen en produceren van luxe auto´s voor de veeleisende consument. De auto´s en sportwagens staan garant voor uitstekende prestaties, luxe en een intense rijervaring, die alleen een JAGUAR kan bieden.

Meer informatie:

www.jaguar.com | www.menrad.nl

Reacties

Gepubliceerd op: 16-12-2016

Reacties