Sif Jakobs Jewellery wint de Fashion Brand Jewelry Award 2017


Op de internationale beurs Inhorgenta in München werd dit jaar voor het eerst de gelijknamige Award uitgedeeld. Er waren in totaal zes categorieën waarin prijzen werden verdeeld. Het Deense sieradenlabel Sif Jakobs Jewellery won de ‘Fashion Jewelry Brand of the Year’-award.

Jury
Tot de deskundige jury behoorden onder andere de horloge expert Gisbert L. Brunner, de topmodellen Franziska Knuppe en Shermine Sharivar en modeontwerper Michael Michalsky.

Blij en trots
Bij de exclusieve prijsuitreiking in waren zes awards onder de 18 genomineerden. Oprichter en ontwerper Sif Jakobs is erg blij met de award: “Ik ben erg blij en trots, om met mijn ontwerpen de smaak van veel sieradenliefhebbers te raken, om hoogwaardige sieraden voor moderne vrouwen over de hele wereld te ontwerpen, die zowel fascinerend als betaalbaar zijn. De ‘Brand of the Year’-Award betekent veel voor ons en inspireert me om door te gaan met het maken van prachtige en zeer speciale sieraden”.

Sif Jakobs beleeft een succesvolle periode. Naast deze ‘Oscar van de sieradenbranche’ van Inhorgenta hebben ze ook al de prijs ‘Brand to Watch’ gewonnen bij de U.K. Jewellery Awards en zijn ze ook als ‘Hot 100 Brand Champions’ gepresenteerd op de IJL.

De sieraden van de nieuwe collectie, zijn geïnspireerd op geometrische vormen, architectuur en het universum. De juwelen van Antella, Valenza, Ozieri en Lariano collectie laat de drager glanzen voor elke gelegenheid.

Gepubliceerd op: 17-02-2023

Reacties