Let’s take a walk on the wild side!


CLIC by Suzanne staat bekend om haar draagbare sieraden met onzichtbare sluiting. De ontwerpen kenmerken zich door de strakke en geometrische vormen.

In de nieuwste ontwerpen staan elegante dierenprints centraal.

Let’s take a walk on the wild side!
Binnen een geometrisch vormenspel wekt CLIC by Suzanne de kleurpracht van de natuur tot leven. Zo worden de significante, strakke, minimalistische vormen van het merk, op verfijnde wijze gecontrasteerd door intens gekleurde dierenprints. Van een bijna vlammende, gele vlinder die haar vleugels elegant uitslaat over de CLIC signatuur armband, tot een lieflijke giraffeprint die fraai omlijst wordt door een tweetal aluminium ronde hangers om zo samen een betoverend collier te vormen.

Al met al een collectie die tot de verbeelding spreekt. Van oorknoppen tot armbanden en colliers, CLIC by Suzanne laat zich dit seizoen op sierlijke wijze, van haar meest ‘wilde’ kant zien.

Draagbaarheid en de onzichtbare sluiting
De ontwerpen van CLIC by Suzanne vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich met hun krachtige, geometrische vormen. Bij het ontwerpen hanteert ontwerpster Suzanne Schaars twee vaste uitgangspunten: de draagbaarheid en de onzichtbare sluiting.

De ontwerpen zijn uniek, bijzonder en op subtiele wijze opvallend.

Meer informatie
Voor meer informatie, neem een kijkje op de website: www.clicbysuzanne.nl.

De van aluminium gemaakte sieraden variëren qua prijs van €49 tot €199.

Verkrijgbaar bij Weisz Group
+31 (0)20 6794633
info@weiszgroup.com
www.weiszgroup.com

Jewels & Watches Utrecht: D444, D447, D448 en D451


Gepubliceerd op: 17-02-2020

Reacties