Een vooruitblik op Jewels & Watches, dé vakbeurs voor juweliers


De voorjaarsbeurs vindt 5 tot en met 7 maart weer plaats. De Trade Mart Utrecht is hét inkoopcentrum voor de non-food detailhandel en is gevestigd op verschillende etages van het Beatrixgebouw. Op de eerste etage vindt u Jewels & Watches.

Inkoop en inspiratie
Jewels & Watches is hét inkoopcentrum voor juweliers van de Benelux. De eerste etage van de Jaarbeurs Utrecht biedt stijlvolle showrooms met de nieuwste collecties en een gevarieerd aanbod voor juwelierszaken.

Voor een onderscheidend aanbod van sieraden, horloges, diamanten, parels, edelstenen, gereedschappen en zilveren en verzilverde geschenkartikelen komen juweliers hier hun inkopen doen.

Het is de ideale locatie om inspiratie op te doen, maar ook om de hoogte te blijven van de laatste toonaangevende trends uit de sieradenbranche.

Standhouders
Gedurende deze beurs zullen maar liefst 34 standhouders de nieuwste producten showen op Jewels & Watches. Hierbij zijn reeds bekende en gevestigde namen te vinden, zoals Fossil, Casio en PDA Group. Maar ook nieuwkomers zijn op de Jewels & Watches beurs te vinden, zoals het Nederlandse label Close to Zen.

Meer informatie
www.trademart.nl


Gepubliceerd op: 17-02-2021

Reacties