De voorjaarstrends van Fossil Group


Fossil Group is een voorloper als het gaat om horlogetrends. Zo spelen zij voor alle fashion merken in 2017 groot in op de Fashion meets Tech trend met Fossil Q, Skagen Connected en Michael Kors Access. Niet alleen wordt de smartwatch collectie (touchscreen horloges) in 2017 uitgebreid, ook de hybrid horloges (wijzerplaathorloge met slimme functies) gaan dit voorjaar een steeds grotere rol spelen.

Spring/Summer collectie 2017
Uiteraard brengt het nieuwe voorjaarsseizoen ook weer frisse trends in het traditionele horloge assortiment. De thema’s ‘Less Is More’ en ‘Blue is the new Black’ bieden horloges voor elke persoonlijkheid. De look wordt afgemaakt met het diverse aanbod van juwelen en sieraden.

Less is More
Voor de traditionele horloges gaat de Less is More trend terug naar klassieke modellen. Denk hierbij aan vierkante kasten en cleane wijzerplaten, zoals te zien is bij Fossil, Skagen, Michael Kors en Marc Jacobs.

Blue is the New Black
Blue is the New Black geeft de uurwerken een chique uitstraling mee. Voor de heren zien we horloges gecombineerd met bruine details bij Fossil en Skagen. Emporio Armani kiest voor een volledige blauwe look en Diesel combineert het blauw met een stoere roestvrijstalen band.

Fahion meets Tech
Fashion en tech worden op een unieke en draagbare wijze met elkaar gecombineerd. De populaire Fossil Q lijn wordt in het voorjaar uitgebreid met frisse en zomerse (verwisselbare) banden. Ook de Skagen Connected lijn komt met drie verschillende stijlen. Het klassieke design met innovatieve functies blijft bestaan, maar is in meerdere kleuren voor dames en heren verkrijgbaar.

Skagen Connected
Het Deense merk Skagen lanceerde eind 2016 al haar hybride horloge onder de merknaam Skagen Connected. Door grote populariteit wordt de collectie in het voorjaar uitgebreid met drie verschillende stijlen.

Het klassieke design met innovatieve functies blijft bestaan, maar is verkrijgbaar in meerdere kleuren voor dames en heren welke kunnen worden aangepast naar je kledingstijl.

Functies van de Skagen Connected zijn onder meer de automatische tijd- en datumaanpassing, activiteiten- en doel tracking, slaap tracking, gefilterde e-mail- en tekstnotificaties, dual-time functie en een alarm.

Jewelry
Maak een subtiel feestje van je arm met de diverse sieraden en juwelen van de merken Fossil, Skagen, Michael Kors, Emporio Armani en Diesel.

De armbanden en kettingen van Fossil kan men personaliseren door een eigen tekst erin te graveren. Voor de heren zien we stoere, stackable armbandjes bij Diesel en Fossil van verschillende materialen, zoals leer, marmer en nylon.

Skagen biedt minimalistische juwelen geïnspireerd op het Deense design, waar tegenhanger Michael Kors kiest voor uitgesproken glamourous juwelen verwerkt met kleine diamanten.

Emporio Armani benadrukt de military trend en verwerkt de camouflage print in een ketting en het logo in de manchetknopen.

Meer informatie
www.fossilgroup.com


Gepubliceerd op: 17-02-2020

Reacties