Spectaculaire winkelbeleving met 3D visualisatie

Een winkelruimte vernieuwen kan spannend zijn. Wat kunt u verwachten en komen de werkelijke uitingen overeen met wat u in gedachten had? Een goede voorbereiding is essentieel, u wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Omdat uw zorg onze zorg is, maakt Wecare in haar ontwerpproces gebruik van 3D visualisaties. Zo kunt u een voorproefje krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Interieuroplossingen en techniek gaan hand en hand. Bij al haar ontwerpen maakt Wecare daarom gebruikt van 3D visualisaties. Dat betekent dat u een kijkje krijgt in uw toekomstige winkel. Zodra de opzet van de plattegrond rond is, maakt Wecare deze 3D visualisatie. Met een 3D bril kunt u ‘rondlopen’ en de veranderingen bekijken. Een inspirerende manier om de nieuwe omgeving alvast meer vorm te geven, maar eventueel ook aan te passen als het conceptresultaat nog niet naar wens is. Hieronder krijgt u een impressie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten van Wecare? Neemt u contact op met Wecare via 055-5385695 of bezoek de website via www.wecare-int.com.

Gepubliceerd op: 26-10-2017

Reacties